ОСТАННІ НОВИНИ

В Україну не пустили Лоліту

|

Російську співачку українського походження Лоліту Мілявську не впустили в Україну за відвідування Керчі, в окупованому росією Криму. Про це повідомила сама співачка на своїй сторінці у Facebook.

«Я в Конотопі. Мене о 4 ранку зняли з поїзда і я не можу відвідати свою дитину, яка захворіла, тому що мені заборонено в’їзд в Україну, за відвідини Керчі у 2015 році», – сказала Мілявська у відеозверненні.

Водночас співачка повідомила, що із нею повелися ввічливо та все ж вона ладна проклинати українські спецслужби, які не дають мирно жити Росії із Україною.

«Мене пересадили на потяг Одеса – Москва, усі дуже ввічливі та приносять вибачення, навіть самі прикордонники. Не розумію, адже я народилася в Україні у Мукачевому, і у Києві працювала. Тут у мене хвора донька (єдина донька, яка навчається у Києві – ред.), яку я мала провідати. Що робиться в СБУ, яке так чинить із людьми. Одним словом ви робите все бл@ть, аби я забула українську мову… розлучаєте людей та сім’ї та робите все можливе, аби не було мирного співіснування. А у мене око, «хороше». Хто образить той погано закінчить, чого вам й бажаю», – заявила Лоліта Мілявська.

Як відомо Лоліта Мілявська засуджувала Євромайдан та підтримувала анексію українського Криму Росією, коли війська РФ навесні 2014 року вторглася на півострів та повністю його окупували.

Протистояння України та Росії триває досі. Подібна ситуація розгорнулася також із окупацією частини Донбасу, яка межує із Росією. На окупованих територіях заправляють кремлівські порядки та проросійські терористи, а людей переслідують за національною ознакою.

Нещодавно, СБУ заборонила в’їзд в Україну громадянці РФ Юлії Самойловій, за виступ у окупованому Криму. Самойлова мала представляти РФ на Євробаченні у Києві. Після цього росіяни знялися із конкурсу, бо не захотіли міняти учасника та виконувати українське законодавство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *