ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти стали кращими на Чемпіонаті Збройних Сил України

|

Команда львівських курсантів стала кращою на Чемпіонаті Збройних Сил України серед вищих військово-навчальних закладів з поліатлону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії СВ.

Як відомо, одночасно було проведено й Кубок України з цього виду спорту, в якому взяли участь спортсмени різних вікових груп, які представляли майже десять областей нашої країни.

Змагання проходили у декількох локаціях. Зокрема, на базі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України визначали кращих стрільців. Учасникам змагань необхідно було уразити мішені з пневматичної зброї – пістолета або гвинтівки, на вибір.

Згодом, на стадіоні «Динамо», атлети визначали кращих бігунів на дистанціях 100 та 3000 метрів, а у спортивному залі Національної академії сухопутних військ пройшли змагання із силової гімнастики – підтягування на перекладині.

За словами заступника начальника відділу фізичної підготовки Управління бойової підготовки Головного управління підготовки військ Збройних Сил України підполковника Романа Нізова, поліатлон є видом спорту, який є надзвичайно корисним та необхідним для військовослужбовців, адже розвиває у них силу, витривалість, спритність, влучність та наполегливість.

За підсумками змагань, трійку призерів замкнули представники Житомирського військового інституту, другими стали одеські курсанти, а кращими серед військово-навчальних закладів стали майбутні офіцери зі Львова – вихованці Національної академії сухопутних військ.

Фото: АСВ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *