ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Галичанка» оформила дострокове чемпіонство

|

Гандболістки львівської «Галичанки» стали недосяжними для суперниць і за два тури до закінчення чемпіонату України забезпечила собі перемогу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК “Галичанка”.

25 квітня 2017 року  розпочнеться другий тур фінального етапу чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону 2016/2017 рр.

Нагадаємо, що «Галичанка» була абсолютним переможцем першого туру фінального етапу та суттєво випередила у турнірній таблиці ужгородські «Карпати» та херсонську «Дніпрянку»:

1 місце – «Галичанка» (Львів) – 42 оч.

2 місце – «Карпати» (Ужгород) – 34 оч.

3 місце – «Дніпрянка» (Херсон) – 26 оч.

Таким чином, «Галичанка» стала недосяжною для суперниць при будь-яких результатах наступних матчів і вже за два тури до закінчення чемпіонату забезпечила собі перемогу.

Однак гравчині «Галичанки» розслаблятись собі не дозволяють і серйозно готуються до матчів, адже прагнуть завжди створювати хорошу конкуренцію всім командам, а також  удосконалювати індивідуальну майстерність та покращувати свої гандбольні навички.

25 квітня львівські гандболістки вирушать до Ужгорода  і того ж дня на майданчику місцевого СК “ЮНІСТЬ” зіграють з «Дніпрянкою».

Розклад усіх матчів другого туру фінального етапу, група «А»:

25 квітня “Галичанка” – “Дніпрянка”  – 19.00

26 квітня “Дніпрянка” – “Карпати”  – 18.00

27 квітня “Галичанка” – “Карпати” 18.00

Нагадаємо, що заключний тур прийматимуть львів’янки  11-13 травня у палаці спорту «Галичина».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *