ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщині треба мінімум 4,5 мільярдів, щоб водії забули про ями на дорогах

|

Сьогодні, 21 квітня, під час візиту на Львівщину Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон оглянув ремонт дороги Львів – Пустомити – Меденичі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Як наголосив Володимир Кістіон під час брифінгу для журналістів, Львівщина демонструє всій Україні приклад потужності ведення ремонту доріг.

Як повідомив Олег Синютка, Кабінет Міністрів уже затвердив перелік доріг, що ремонтуватимуться, і дорожники Львівщини мають можливість взятися не просто за ямковий, а за капітальний, поточний і середній ремонти.

«Сьогодні за сприяння уряду, народних депутатів і можливостей обласного бюджету ми маємо сумарно на території Львівщини 2,5 млрд грн на реалізацію дорожньої програми. Нам необхідно, і ми сподіваємося на допомогу Уряду, як мінімум 4,5 млрд грн, щоб завершити капітальний, поточний і середній ремонт доріг державного значення», – акцентував голова Львівської ОДА.

Нагадаємо, у 2016 році дорожники Львівщини розпочали реалізацію Державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області», яким передбачено капітальний ремонт територіальної автомобільної дороги державного значення Львів – Пустомити – Мединичі, загальною протяжністю 45,3 км. Вартість ремонтних робіт становить 607,3 млн грн.

Також у 2017 році планується капітальний ремонт ділянки дороги Пустомити – Щирець.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *