ОСТАННІ НОВИНИ

Заступнику директора аеропорту «Львів», якого впіймали на хабарі, «світить» до 10 років тюрми

|

За отримання 40 тисяч неправомірної вигоди заступнику генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького» загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

Слідчими прокуратури Львівської області повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України заступнику генерального директора з питань експлуатації ДП «Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького», якого 19 квітня поточного року було затримано при отриманні неправомірної вигоди в розмірі 40 000 грн. Крім того, до суду скеровані клопотання про обрання вказаному посадовцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

Зазначимо, що вказану суму неправомірної вигоди останній вимагав та одержав від представника суб’єкта господарювання за сприяння в підписанні актів виконаних робіт по ремонту приміщень аеропорту.

Зазначимо, що за вчинення вказаного злочину посадовцю ДП «Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького» загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Як повідомляв Львівський портал, за вимагання та отримання хабара затримали заступника гендиректора з питань експлуатації ДП «Міжнародний аеропорт Львів» Романа Зазуляка.

Фото: СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *