ОСТАННІ НОВИНИ

Суттєвого скорочення кількості отримувачів субсидій не буде, - Розенко

|

Уряд не вживатиме жодних штучних заходів для скорочення кількості отримувачів субсидій. На цьому в наголосив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, передає прес-служба Кабміну.

«Без суттєвого підвищення рівня життя людей, розміру зарплат і пенсій говорити про те, що кількість субсидіантів різко зменшиться не варто»,  – сказав він.

За його словами, в неопалювальний сезон кількість людей, які не одержують субсидії, завжди менша у зв’язку з тим, що влітку скорочуються обсяги споживання газу.

Павло Розенко нагадав, що для отримувачів субсидій їх переоформлення на наступний опалювальний період буде відбуватися автоматично. «У нас є процедура переоформлення субсидії. І це переоформлення відбувається автоматично без додаткових звернень. Тому Мінсоцполітики і місцеві державні адміністрації мають перерахувати субсидії для всіх 7,5 млн родин», – зазначив він.

«Я не думаю, що у зв’язку з цим буде якесь суттєве зменшення кількості субсидіантів, але у деякихкатегорій громадян, у яких збільшились доходи, може дещо зменшитися розмір субсидії», – додав  Віце-прем’єр-міністр.

Фото: Вести

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *