ОСТАННІ НОВИНИ

Сцена Євробачення-2017 готова приймати перші репетиції

|

Будівництво сцени Євробачення-2017 повністю завершене. Сьогодні на ній проводитимуться технічні репетиції статистів, під час яких працюватимуть усі телекамери, світлове, звукове та відеообладнання. Про це Львівському порталу розповіли у прес-службі пісенного конкурсу Євробачення-2017.

«Усі будівельно-монтажні роботи для сцени завершені. Зараз ми очікуємо на реквізит від кількох країн-учасниць. Це маленькі, але надзвичайно важливі деталі і для делегацій, і власне для телевізійного шоу. Вже зовсім скоро розпочнуться репетиції зі статистами для перших трьох країн-учасниць», – зазначив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

Директор з виробництва Євробачення-2017 Ола Мельциг розповів про те, що у МВЦ щоночі працює команда, яка програмує освітлювальні прилади та відеооформлення для пісень всіх 42 конкурсантів. І цієї ночі буде завершено програмування останніх 9 номерів.

«Сьогодні буде надзвичайно важливий день, і ми з радістю на нього чекаємо. Вперше всі технології запрацюють як одне ціле. Уже повністю готова основна сцена і сцена Б, а також усе освітлювальне, звукове та відеообладнання. На місці розташовано 20 камер. І завтра ми все зведемо, аби пересвідчитися, що все працює належним чином», – зазначив Ола Мельциг.

Продюсер конкурсної частини шоу Євробачення-2017 Крістер Бйоркман оголосив імена артистів, які виступатимуть в інтервал-актах фінального шоу.

«У всіх трьох шоу ми прагнемо представити Україну як прогресивну країну. Хочемо показати номери, які поєднуватимуть у собі традиції та сучасність. Наприклад, у фіналі ви побачите двох героїнь – Руслану, яку ми добре знаємо, й Джамалу, через яку ми зібралися тут. А також всесвітньо відому супер-зірку ONUKA, яка виступатиме разом з оркестром НАОНІ. Будуть ще зірки у півфіналах, але їхні імена ми поки не називатимемо, хочемо зберегти інтригу. Ми всією душею сподіваємося, що представимо такі шоу, якими пишатиметься кожен українець», – розповів Крістер Бйоркман.

Креативний директор Церемонії відкриття та події Червоної доріжки Сергій Проскурня розповів, що локація перед Маріїнським палацом, яка обрана для проведення Червоної доріжки, є найкращим місцем для цієї події. Він сказав: “Маріїнський палац є перлиною світового значення. Там фантастичний краєвид, картинка для ефіру буде просто суперова. Усі види міста стануть прекрасним елементом церемонії”.

Нагадаємо, що Євробачення-2017 проходитиме в Україні в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Церемонія відкриття пісенного конкурсу (#OpeningCeremony) відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі “Парковий”, Червона доріжка (#RedCarpet) – того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб (#Euroclub) діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення (#EurovisionVillage) працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *