ОСТАННІ НОВИНИ

Львів готується до «Дитячого Форуму»

|

Львів готується до Х «Дитячого Форуму» – одного із найбільших в Україні фестивалів, цілковито присвячених дитячому розвиткові і розвагам. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу ГО «Форум видавців».

У програмі форуму: ярмарок дитячих книжок та розвиваючих ігор, всеукраїнський фестиваль дитячого читання «Книгоманія», а також просторова гра-квест, що поєднує у собі потужну літературну програму з оригінальними науково-пізнавальними й мистецькими майстер-класами, всього понад 500 заходів за 4 дні.

«Дитячий Форум» має на меті всебічний розвиток критичного мислення, творчих здібностей, лідерських якостей і командних навичок дітей і підлітків. Також популяризує читання як способу проведення дозвілля і отримання знань.

Головна тема «Дитячого Форуму» 2017: Космос, наука і технології, екологія.

«Особливий акцент ми робимо на залучення дітей і підлітків із сільської місцевості, без батьківського піклування, з особливостями розвитку, переселенців та інших соціально вразливих і особливих категорій», – повідомляють організатори.

За легендою форуму, багато років тому людство почало викидати своє сміття поза межі Землі. За кілька століть його зібралося там так багато, що це сміттєзвалище може вибухнути. Врятувати Космос можуть діти. Для цього їм доведеться пройти випробування на 12 планетах і здобути суперсили.

Урочисте відкриття: 1 червня, о 11:00, Палац мистецтв. вул. Коперника, 17, Львів, Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *