ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби ворог поранив двох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, двоє військовослужбовців дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Між 14 та 20 годиною противник здійснив 3 обстріли українських позицій, зокрема 1 – у Станично-Луганському районі та 2 – у Попаснянському районі. Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

Донецький напрямок

Основні бойові дії вчора велися на ділянці фронту Кам’янка – Донецький аеропорт. Противник активно застосовував міномети – перш за все, це стосується Авдіївки та Опитного. По наших позиціях випущено близько 50 мін. Два найбільших сеанси ворожих обстрілів сталися вранці (між 7 та 9 годиною) та у другій половині дня (між 14 та 22 годиною).

Також 3 ворожих обстріли, зокрема 1 мінометний, сталися вчора на світлодарській дузі. Окрім цього, під вогонь з боку противника потрапило Зайцеве.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 19 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

На півдні обстановка дещо загострилася. Ворог знову підтягнув на передову важке озброєння і почав активно його застосовувати.

У Талаківці, Гнутовому та Широкиному відбулися мінометні обстріли з боку противника, а у Водяному – мінометні й артилерійські.

Як і на Донецькому напрямку, всього було випущено близько 50 мін і снарядів. Окрім цього, окупанти інтенсивно застосовували бронетехніку (відмічено 6 епізодів). Як і під Авдіївкою, бойові дії ведуться і вранці, і у другій половині дня.

В Мар’їнському та північній частині Волноваського району вчора було відносно спокійно – зафіксовані лише епізодичні провокації з боку противника, зокрема снайперські обстріли.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 43 ворожих обстріли, зокрема 6 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *