ОСТАННІ НОВИНИ

57% коштів з бюджету Львівщини, виділених на комунальні дороги, підуть на виборчі округи Дубневичів

|

10,9 млн грн з обласного бюджету при загальному фінансуванні у 19 млн грн будуть спрямовані на ремонт комунальних доріг у виборчих округах братів Дубневичів, у відсотковому відношенні – 57 %. Саме таке рішення сьогодні 13 квітня 2017 року ухвалила профільна комісія Львівської облради. Про йдеться на сторінці ГО «Громада та ініціатива» у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

З 19 мільйонів загального фінансування, виділених на дороги комунальної власності, депутатська більшість вирішила ремонтувати комунальні дороги лише у 7 районах області та у місті обласного значення Дрогобичі. Чим зумовлена така прихильність до одних районів, та ігнорування інших директор департаменту Львівської ОДА не пояснив.

Зокрема, на Городоцький район виділено 3,1 млн грн, на Мостиський – 2,5 млн грн, на Пустомитівський – 3,3 млн грн, Самбірський – 2 млн грн. Також 750 тисяч виділено у Яворівському районі на Залузьку сільську раду. Саме за межами цього населеного пункту у 2016 році голова Львівської ОДА дав 50 га землі під сонячну електростанцію фірмі Дубневичів.

Слід сказати, що переліки доріг були роздані депутатам лише під час засідання комісії обласної ради, що є порушенням Регламенту Львівської обласної ради та рішення обласної ради № 15 від 8 грудня 2015 року «Про затвердження типового положення про постійні комісії Львівської обласної ради VII скликання».

Фото: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *