ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні виявили Mercedes, який може бути «двійником»

|

У Львові патрульні виявили автомобіль, який може бути так званим «двійником». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

У вівторок, 11 квітня, близько 23 години, під час патрулювання на вулиці Зеленій, екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль Mercedes-Benz на реєстрації іншої області, який порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію автомобіля має ознаки підроблення.

Патрульні перевірили автомобіль через чергового відділу поліції Івано-Франківська та дізналися, що транспортний засіб зареєстрований на іншу особу, а також не співпадає номер свідоцтва. Іншою була і модель та колір автомобіля. В документах вказаний Mercedes-Benz E200 чорного кольору, а зупинили автомобіль моделі Е220 сірого кольору. Це дало підстави вважати, що автомобіль може бути «двійником».

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. Транспортний засіб та 28-річного водія доставили в відділення поліції в супроводі патрульних для проведення експертизи та дачі пояснень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *