ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонники затримали трьох сирійців, які намагались потрапити у ЄС

|

У «Рава-Руській» прикордонники затримали трьох сирійців та неповнолітню дитину, які намагались потрапити до однієї з країн Європецського Союзу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПСУ.

Так учора, в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017»прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону за наявною оперативною інформацією, за допомогою приладу нічного бачення виявили чоловіка та жінку, які мали намір незаконно перетнути державний кордон України з неповнолітньою дитиною.

Висунувшись одразу до вказаного місця здійснення правопорушення, прикордонники зупинили іноземців в 800 метрах від держрубежу. Документів у затриманих не було, але, з їх слів, з’ясувалося, що вони є громадянами Сирії та мали намір потрапити до однієї з країн Європейського Союзу. У небезпечну подорож іноземці взяли з собою дитину 2012 року народження.

Наразі трьох громадян Сирії охоронці кордону доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин та складання адміністративних документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *