ОСТАННІ НОВИНИ

Через сильну пожежу у квартирі на проспекті Червоної Калини евакуювали 18 мешканців

|

У Львові 13 квітня о 00:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 9-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в м. Львові на проспекті Червоної Калини, 67. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце події. Існувала загроза перекидання вогню на сусідні квартири, в зв’язку з чим було прийняте рішення вивести з мешканців сусідніх квартир аби гарантувати їх безпеку. Загалом з будівлі було виведено 18 людей.

Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання.

Внаслідок пожежі отруїлась продуктами горіння жінка, особа якої встановлюється. Батько власника квартири, 1962 року народження, який на момент пожежі також перебував у квартирі, від госпіталізації відмовився.

Пожежу локалізували о 01:16 і ліквідували о 01:22 в складі трьох ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено кухню, коридори, кімнату, речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м, пошкоджено стіни та стелю кімнати на площі 20 кв.м.

До ліквідації займання залучалось 4 одиниці спецтехніки та 24 чоловік особового складу. Причина виникнення займання встановлюється.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *