ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі собака напав на дитину та відкусив їй півгуби

|

У Дрогобичі пес покусав шестирічну дівчинку. З діагнозом «кусана рана верхньої губи» дитина була госпіталізована у місцеву лікарню. За фактом проводиться перевірка, правоохоронці встановлюють власника собаки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 11 квітня, у Дрогобицький відділ поліції звернулись батьки шестирічної дівчинки – мешканці Дрогобича, котрі повідомили, що їх доньку покусав пес і дитина з діагнозом «кусана рана верхньої губи» була госпіталізована у місцеву лікарню.

Як встановили правоохоронці, 10 квітня близько 13.30 дівчинка бавилась на спільному подвір’ї біля будинку та їла хліб. Пес був прив’язаний неподалік. У якийсь момент дитина підійшла до собаки та поділилась з ним хлібом. Пес з’їв хліб, після чого зірвався з шнура та накинувся на дівчинку.

Працівники Дрогобицького відділу поліції, зокрема працівники сектору ювенальної превенції, а також працівники інших служб проводять перевірку за цим фактом. Собака, який накинувся на дитину, ізольований, його обстежують працівники лікарні ветеринарної медицини.

Згодом у прес-службі ГУНП у Львівській області повідомили, що собака належить 61-річному сусіду родини дівчинки. Щодо  нього складено адміністративний протокол за ст.154 (порушення правил тримання собак і котів, що спричинило шкоду здоров’ю людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *