ОСТАННІ НОВИНИ

Юстина Бойка усунули, щоб «дерибанити» землі Шевченківського гаю, - нардеп

|

«Прикро, що страсний тиждень почався так – усунули, позбулись о.Юстина Бойка – багаторічного настоятеля Свято-Іванівської Лаври», – написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Ігор Васюник, коментуючи усунення ієромонаха Юстина Бойка з посади настоятеля Свято-Іванівської Лаври.

«Отець Юстин – надзвичайно освічена, відкрита, чесна і світла людина. Завдяки йому ми маємо можливість зберегти і більше дізнатись про спадщину великої української родини Шептицьких.

Чому усунули – бо він як кістка в горлі стоїть всім, хто будь-якими методами намагався заблокувати будівництво пам’ятника Андрею Шептицькому у Львові, і тим, хто тепер має намір роздерибанити землі Шевченківського гаю під приватний бізнес-проект. Огидно було читати новину на одному з львівських сайтів про «звільнення» о.Юстина, де в довідці маніпулятивно «приписали» йому лише штучно роздуті скандали, які були частиною інформаційної війни проти о.Юстина… і там же чи свідомо чи від великого невігластва – жодного слова про те, скільки великих справ він зробив…», – наголосив І.Васюник.

Як повідомляв Львівський портал, ієромонах Юстин (Юрій Бойко) більше не займає посаду настоятеля Свято-Іванівської Лаври Студійського Уставу УГКЦ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *