ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виступить українська Леді Ґаґа

|

Українська фаворитка продюсера відомої французької співачки ZAZ Керредіна Солтані KiRA MAZUR, яку за яскравий, самобутній образ охрестили українською Леді Ґаґа, підкорить львівську публіку великим сольним концертом, якій відбудеться 20 квітня в клубі Fest Republic club разом з повним складом музикантів. Також, на глядачів чекає сюрприз. Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

Візитні картки співачки: «Ти милий», «Карі очі», «NARODNA», «Мамба» займають чільні позиції у престижних чартах на топових радіостанціях України. А минулого року, під час виступу у телепроекті «Українська пісня» у Львові, хіт KiRA «Ти милий» викликав справжній шквал оплесків глядачів Львівського палацу спорту.

Всі, хто хоч раз потрапляв на виступи співачки, відзначають, що на її концертах відбувається магія, яку навіть важко описати словами, адже від її пісень перехоплює подих і частішає пульс.

Минулої весни KіRA MAZUR увірвалася в український шоу-біз з фантастичним відео на авторську пісню “Карі очі”. Казкове відео історії любові Снігової королеви (режисер Кадим Тарасов) потрапив у топ відео YouTube за один день! До речі, саме ця композиція підкорила володаря “Grammy” Керредіна Солтані – продюсера співачки ZAZ (він автор хітів JeVeux и Eblouie пар LaNuit) – та започаткувала його плідну співпрацю з KiRA.

Які ж сюрпризи артистка готує львів’янам, здається, не знає навіть вона сама, але інтригує, шо майже всі пісні заграють новими фарбами: «Я зараз дописую альбом, тому цілком можливо, що до мого виступу я його закінчу і презентую саме у вас», – зізнається KiRA MAZUR.

Співачка також зазначила, що вважає Львів своїм улюбленим містом. «Хто був у Львові, той мене зрозуміє, там зовсім інша атмосфера. Пам’ятаю, ми приїхали до Львова з продюсером ZAZ Керредіном Солтані і він відразу помітив, що Україна схожа на Францію в мініатюрі. «Ні, це Львів схожий на Париж, особливо деякі вулиці», – стверджувала KiRA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *