ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на вулиці Величковського планують встановити енергоощадні світильники

|

В рамках проекту «Зелений район» на вул. Величковського (мікрорайон «Рясне») планують встановити енергоощадні світильники, що дозволить зменшити споживання електроенергії до 70%. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«В рамках проекту «Зелений район» на вул. Величковського заплановано встановити енергоощадні світильники. У них будуть світлодіодні лампочки, які дозволяють на 50% зменшити споживання електроенергії. Плюс управління світильниками (система дистанційного (он-лайн) керування, та можливість на ніч зменшувати потужність освітлення) дасть ще 20% економії. Тобто загальна економія споживання електроенергії становитиме 70%», – розповів Олександр Лазуткін.

Нагадаємо, наприкінці жовтня минулого року представники Львівської міської ради зустрілися з керівництвом міжнародного департаменту міської ради Фрайбурга, який є одним із найбільш енергоефективних та озеленених міст Німеччини. Саме тоді вперше виникла ідея проекту «Зелений район». У рамках його реалізації, одну з вулиць мікрорайону «Рясне» обладнають «зеленими» та енергоощадними технологіями, використовуючи досвід німецького Фрайбурга.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *