ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні виявили контрабанду таблеток «Subutex»

|

Близько чотирьох тисяч таблеток «Subutex» прикордонники виявили в автівці на кордоні з Польщею. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Велику кількість таблеток, які містять активний інгредієнт одного з видів препаратів, так званих опіатів, виявили на кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби. Перевезти пігулки в Україну намагалися наші співвітчизники, заховавши їх в конструктивних особливостях автомобіля.

Про наміри порушників спробувати завезти в Україну чималу кількість нарковмісних таблеток завчасно отримали інформацію співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства.

Тож коли двоє чоловіків перетинали кордон «Фольксвагеном» в пункті пропуску «Шегині» прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду.

У результаті перевірки інформація підтвердилася. Пігулки ховали в конструктивних особливостях автомобіля, зокрема, під сидінням водія. Всього там знаходилося близько 560 блістерів таблеток «Subutex» по 7 таблеток в кожному. Точна кількість наразі встановлюється.

По даному факту направлено повідомлення до СБУ про виявлення контрабанди наркотичних засобів. Тривають подальші слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *