ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти академії сухопутних військ тріумфували у змаганнях із рукопашного бою

|

Спортсмени Національної академії сухопутних військ стали переможцями та призерами кількох престижних спортивних чемпіонатів. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-групі Національної академії СВ.

Впродовж останніх декількох днів курсанти навчального закладу здобули переконливі перемоги одразу в двох турнірах з рукопашного бою. Вони зібрали цілу колекцію призових нагород та посіли перші командні місця за підсумками Чемпіонату Львівської області з рукопашного бою та Чемпіонату Сухопутних військ ЗС України з цього ж виду спорту.

Вітаючи курсантів-переможців під час ранкового шикування особового складу Академії, її начальник генерал-лейтенант Павло Ткачук зазначив, що це жорсткий та вольовий вид спорту, досягти успіхів у якому під силу лише справжнім воїнам, мужнім та самовідданим захисникам.

«Сьогодні саме такими і є вихованці нашого навчального закладу. Окрім заслужених нагород, у декого в них на обличчі сьогодні синці та садна — невід’ємні атрибути контактних видів спорту. Ці подряпини зійдуть швидко, однак воля до перемоги та безпрецедентний героїзм залишаться у них на все життя», — підкреслив він.

Призери чемпіонатів в індивідуальному заліку були відзначені медалями та грамотами, а капітани команд отримали з рук генерал-лейтенанта Павла Ткачука кубки чемпіонів.

Також цього дня він передав начальнику кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту Академії полковнику Сергію Романчуку кубок за ІІІ місце за підсумками Універсіади Львівщини, в якій взяли участь ще 17 вишів, а змагання відбувались з понад 40 видів спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *