ОСТАННІ НОВИНИ

Департамент внутрішної та інформаційної політики ЛОДА запрошує на роботу

|

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади начальника відділу комунікацій з громадськістю управління внутрішньої та молодіжної політики. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Вимоги до професійної компетентності кандидатів на посаду державної служби: вища освіта, не нижче ступеня магістра,  досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двохроків, вільне володіння державною мовою.

Окрім того, у департаменті шукають провідного спеціаліста сектору аналітичної роботи управління інформаційної політики, на умовах строкового трудового договору на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.

Серед вимог – вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра,  без досвіду роботи, вільне володіння державною мовою.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

– копія паспорта громадянина України;
– письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби), до якої додається резюме у довільній формі;
– письмова заява, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно нього відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;
– копія (копії) документа (документів) про освіту;
– заповнена особова картка встановленого зразка;
– декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

Документи на участь у конкурсі на зайняття вакантної посади начальника відділу комунікацій з громадськістюуправління внутрішньої та молодіжної політики слід подати до 17 квітня 2017 року за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка,18 каб. 410. На участь у конкурсі на посаду провідного спеціаліста сектору аналітичної роботи управління інформаційної політики, на умовах строкового трудового договору на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника –  до18 квітня 2017 року.

Документи подаються за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка,18 каб. 410.

Контактнийтел.: 2 999 239.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за посиланнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *