ОСТАННІ НОВИНИ

Школярка із Львівщини перемогла на Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій

Євгенія Сінькова для Львівського порталу

|

В Сумах підвели підсумки VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, перше місце в якій посіла учасниця з Львівщини – Анна Манько. У національному фіналі взяли участь 88 старшокласників – представників різних областей України. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Фінал Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій зібрав в Сумах найкращих юних IT-спеціалістів України. Перше місце в інтелектуальному змаганні посіла учениця 11 класу  Яворівської  загальноосвітньої  школи  №2 – Анна Манько, яка набрала найбільшу кількість балів серед одинадцятикласників. А найкращий командний результат  продемонстрували учні з Херсонської області.

«Завдання, які учні вирішують на олімпіаді, мають прикладний характер: вони максимально наближені до реальних умов, в яких існує і розвивається IT-сфера України. Отриманий досвід учасники зможуть реалізувати на практиці в багатьох галузях» – відмічає голова журі, автор ідеї Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій Микола Кузічев.

Всі учасники були нагороджені дипломами державного зразка. Призери (37 старшокласників) отримали сувеніри, а переможці (6 володарів дипломів І ступеня) – смартфони від відомої мережі зв’язку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *