ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали чоловіка, який впродовож тижня бив свою співмешканку

|

У Львові патрульні затримали раніше судимого чоловіка, який впродовж тижня нецензурно до неї висловлювався та вчиняв фізичне насильство. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора увечері, за номером 102 звернулася жінка та повідомила, що її співмешканець вчиняє фізичне насильство. Патрульні миттєво прибули на місце події де їх зустріла заявниця та вказала на чоловіка, який за її словами нецензурно до неї висловлювався та вчиняв фізичне насильство впродовж тижня.

Інспектори викликали жінці, у якої були видимі ознаки ушкоджень, зокрема обличчя, бригаду швидкої медичної допомоги, яка її госпіталізувала. Чоловіка патрульні затримали та доставили до Шевченківського відділу поліції для встановлення особи. Раніше судимого за хуліганство та крадіжку 47-річного мешканця Закарпатської області передали слідчим для з’ясування всіх обставин справи.

Також, проти нього порушена кримінальна справа за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень. За тиждень, працівники патрульної поліції опрацювали 213 сімейних сварок. Шановні громадяни, поважайте одне одного. Сім’я – це найвища цінність суспільства! В разі сімейного насилля – не зволікайте та телефонуйте за номером 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *