ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини вкотре закликають не палити суху траву: вчора ліквідували п’ять пожеж

|

Протягом минулої доби вогнеборці ліквідували п’ять пожеж сухої трави. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

З настанням сухої теплої погоди збільшується кількість пожеж пов’язаних із спалюванням сухої трави та сміття. Тільки за минулу добу пожежники Львівщини виїжджали за повідомленнями про загоряння сухої трави 5 раз.

З огляду на такі події, Головне управління ДСНС у Львівській області звертається до населення з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки при проведенні господарських робіт. Безконтрольне спалювання сухої трави та сміття може стати причиною великих пожеж. Через сильний вітер вогонь перекидається на житлові будинки, дачні будівлі і поля. Такі загоряння можуть завдати значної матеріальної шкоди і призвести до загибелі людей.

Не допускайте дитячих пустощів з вогнем; будьте обережні при палінні; не розводьте багаття в суху вітряну погоду. Бережіть поля, ліс, а також житлові будівлі та дачні ділянки від пожеж! До того ж горіння сухої трави супроводжується сильним задимленням, що може спровокувати дорожньо-транспортні пригоди. Не завдавайте шкоди навколишньому середовищу, не створюйте небезпеку для себе та оточуючих Вас людей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *