ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні на Львівщині п’ятеро водіїв втратили свої авто за спробу контрабанди сигарет

|

Упродовж останніх вихідних працівники Львівської митниці ДФС вилучили близько 4 тисяч пачок сигарет та 5 автомобілів, в яких намагались їх приховати. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

Так, у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» громадянин України, 22-річний мешканець Львівщини, намагався приховати у конструктивних порожнинах чотирьох балонів для стисненого природного газу, встановлених у автомобілі «Фіат», понад 2 600 пачок сигарет з фільтром без марок акцизного збору України.

По 200 пачок намагались провезти у тому ж пункті пропуску наші співвітчизники в автомобілях «Форд Мондео». Також незначну кількість пачок сигарет митники знайшли в автомобілях «Опель Вектра» та «Деу».

В усіх випадках стосовно громадян складено протоколи за ознаками порушень митних правил, передбачених ч.1 ст.483 МК України (переміщення через митний кордон України товару з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів та способів, що утруднюють виявлення товарів, а також з використанням спеціально виготовленого сховища (тайника).

Сигарети та автомобілі вилучено, їх вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *