ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські зупинили водія, який віз у багажнику автомат Калашникова

|

На Львівщині поліцейські виявили в автомобілі предмет, схожий на автомат Калашникова. За словами власника, сувенірний «АК-47» він придбав на інтернет-сайті. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Кам’янка-Бузький відділ поліції після опівночі 1 квітня надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що він біля одного із сіл Буського району він випадково побачив в салоні автомобіля «Ауді» предмет, схожий на автомат Калашникова.

Правоохоронці зупинили іномарку на посту в Кам’янка-Бузькому районі. В ній знаходилися двоє львів’ян – 34-річний водій та 33-річний пасажир. В багажному відділенні автомобіля поліцейські виявили предмет, візуально схожий на «АК 47», який мав серійний номер. Водій пояснив, що купив його за 2500 гривень на інтернет-сайті як сувенір.

Підозрілий предмет вилучено для подальшої перевірки.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Фото: Usiter.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *