ОСТАННІ НОВИНИ

Фестиваль «На крилах дитинства» повертається до Винник

|

У Винниках відбудеться ХІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої естрадної пісні «На крилах дитинства – 2017». Музичне свято триватиме два дні 3 та 4 червня. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Це пісенне свято, яке вже стало творчою і культурною візиткою нашого міста, вперше відбулося у Винниках у 1997 році.  Фестиваль справедливо носить почесне звання Всеукраїнського, адже географія учасників складала 15 областей України.

Зауважмо, що за час існування фестивалю на ньому виступили понад 2000 учасників – солісти та вокальні й танцювальні колективи, музичні ансамблі та театри, дизайнери одягу та моделі. Юні зірочки, які спалахнули  на сцені фестивалю, стали відомими на всю Україну естрадними виконавцями – Андріана, Софія Федина, Ірина Федишин, Уляна Латик. Окрім того народилося понад 100 пісень для дітей та молоді, які були оформлені в окремі альбоми-збірки.

Цьогоріч Фестиваль складатиметься із двох частин: Конкурсної частини, яка відбудеться 3 червня у приміщенні КЦ «Дозвілля» (м. Винники, вул. Шевченка, 3) та святкового Гала-концерту, що відбудеться 4 червня на площі біля Історико-краєзнавчого музею (м. Винники, вул. Івасюка, 5).

До участі у фестивалі запрошуються виконавці української естрадної пісні – солісти та вокальні колективи (дуети, ансамблі) віком від 5 до 18 років. Вікові категорії: 5-8 років, 9-11 років, 12-14 років, 15-18 років.

Учасникам необхідно представити на суд журі дві різнопланові естрадні пісні українською мовою. Докладніше про умови участі у фестивалі можна дізнатися із Положень фестивалю.

Положення фестивалю «На крилах дитинства –2017»:

https://1drv.ms/w/s!AqC5DZXFYsj7Z6v9sSDZ-MTJCaw

Анкета учасника фестивалю «На крилах дитинства – 2017»:

https://1drv.ms/w/s!AqC5DZXFYsj7bTDzoRppKVI6Js8

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *