ОСТАННІ НОВИНИ

У Рудно п’яний водій, втікаючи від патрульних, влетів у стовп і потрапив до лікарні

|

Нетверезий водій у Рудному, втікаючи від патрульних, протаранив стовп і потрапив до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, сьогодні вночі, 2 квітня, до патрульних під’їхав невідомий чоловік і повідомив, що у смт.Рудно в центрі їздить «п’яний-п’яний» водій на автомобілі ВАЗ 2109.

«Іспектори одразу вирушили у згаданий населений пункт і зупинили там цей транспортний засіб. Чоловік на вказівки вийти з транспортного засобу не реагував, оскільки був з очевидними сильними ознаками алкогольного сп’яніння. На місце підійшла так звана група підтримки водія і почала йому радити сісти на крісло пасажира та вдати, що не він їхав за кермом», – повідомили патрульні.

Раптом водій запхав ключ у запалення і різко рушив з місця разом з патрульним, який спробував завадити йому.

«Тоді патрульні, не гаючи часу, сіли в службовий автомобіль і почали наздоганяти втікача ґрунтовою дорогою. Водій ВАЗу збільшував швидкість і здіймав за собою куряву. Інспектори побачили іскри, які почали сипатися з електричних стовпів. Водій врізався в електроопору. Патрульні одразу викликали швидку медичну допомогу та слідчого з ДТП. На місце під’їхали громадяни і допомогли відсунути автомобіль, який практично обхопив стовп. Чоловіка забрали до лікарні, де діагностували переломи ребер, струс мозку та інші травми», – йдеться у повідомленні.

Аналіз крові показав перевищення алкоголю в крові у десять разів. Патрульні з’ясували, що 38-річний водій вже позбавлений минулого року водійського посвідчення за керування у нетверезому стані. У нього при собі було посвідчення працівника одного із автотранспортних підприємств. Місцеві сказали, що він їздить на маршрутці сполученням Львів -Рудно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *