ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра у Львові призупиняють опалювальний сезон

|

Із 31 березня призупиняється опалювальний сезон у Львові, тепло отримуватимуть бюджетні установи на основі листів-звернень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго» відповідно до розпорядження міського голови «Про призупинення подачі теплоносія для опалення», з 31 березня, призупиняється подача теплоносія до усіх споживачів підприємства. Таке рішення прийнято, зважаючи на зростання температури зовнішнього повітря, з метою економії енергоносіїв та економії коштів мешканців.

За словами тепловиків, призупинення подачі опалення дозволить уникнути нераціонального споживання газу, а отже економи газ і, відповідно, економити кошти споживачів.

У той же час, відповідно до розпорядження, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснюватиметься на підставі звернень керівників закладів.

«У наш час, кожен повинен усвідомлювати усю відповідальність за нераціональне використання енергоносіїв. Тому, коли погодні умови дозволяють, ми, як і в минулі роки, призупиняємо подачу тепла, щоб економи кошти наших споживачів.

Також будемо проводити щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря, щоб, в разі пониження температури, відновити подачу тепла в помешкання львів’ян», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *