ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чотирьох нелегалів та узбека-організатора їх перетину кордону

|

Двох громадян Афганістану, двох громадянок України за спробу незаконного перетину державного кордону та одного громадянина Узбекистану за підозрою в організації їх незаконного переміщення через кордон затримали учора ввечері співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Спочатку в ході реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби прикордонний наряд відділу «Рава-Руська» Львівського загону спільно з оперативниками виявили біля кордону групу осіб.  Чотирьох невідомих (2 громадян Афганістану та 2 громадянок України) спинили за кілька сотень метрів від держрубежу під час спроби подолання загороджувального паркану.

В ході подальших оперативних заходів спільно зі співробітниками Нацполіції затримано ще й громадянина Узбекистану, який, можливо, причетний до організації їх незаконного переміщення через кордон.

Затриманих доставлено у відділ прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання адміністративно-процесуальних документів.

Стосовно  громадянина Узбекистану  до відділу поліції у Львівський області направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального порушення за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через кордон України». Матеріали справи для прийняття правового рішення направлено до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *