ОСТАННІ НОВИНИ

КВУ назвав «березневих» нардепів-прогульників: двоє – з «Самопомочі»

|

КВУ в рамках проекту Дослівно проаналізував відвідування народними депутатами засідань Верховної Ради в березні. За даними письмової та електронної реєстрації 8 народних депутатів пропустили всі пленарні засідання Верховної Ради у березні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі комітету.

Серед нардепів-прогульників Семен Семенченко і Тарас Пастух («Самопоміч»), Євген Бакулін («Опозиційний блок»), Вячеслав Богуслаєв («Воля Народу»), а також позафракційні Євгеній Мураєв та Дмитро Ярош.

Не ходили на засідання Ради й Сергій Клюєв та Олександр Онищенко, яких розшукує українська влада.

«Березень виявився насиченим місяцем в роботі парламенту. За цей час відбулося 12 пленарних засідань Ради, на яких було прийнято майже півсотні різних законодавчих актів. Серед іншого парламент прийняв закон, який розблоковує вибори у об’єднаних громадах з різних районів. Попри це, на робочому місці як правило перебували лише 331 народний депутат із 423, а 8 депутатів взагалі пропустили всі засідання Ради. Це не сприяє довірі виборців ані до таких осіб, ані до парламенту в цілому», – підкреслив голова КВУ Олексій Кошель.

Фото: КВУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *