ОСТАННІ НОВИНИ

Кубинка з Москви намагалась перетнути українсько-польський кордон з хорватським паспортом

|

Сьогодні вранці, 28 березня, у пункті пропуску «Устилуг», що на українсько-польському кордоні, прикордонники Львівського загону виявили у 36-річної громадянки Куби підроблений документ. Про це Львівському порталу повідомили прес-центрі Держприкордонслужби України.

Під час здійснення прикордонного контролю рейсового автобуса «Біла Церква-Варшава» громадянка Куби, яка їхала як пасажирка, надала на перевірку закордонний паспорт громадянки Хорватії. У наданому паспортному документі охоронці кордону виявили ознаки часткової підробки, а саме – заміни інформаційної сторінки з установчими даними шляхом розшарування. Також після з`ясування усіх обставин прикордонникам стало відомо, що жінка має свій справжній паспорт – громадянки Куби, та проживає у Москві.

По даному факту було направлено письмове повідомлення співробітникам поліції у Волинській області. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ст. 358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *