ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали турка і марокканця, які нетрями пробиралися до ЄС

|

Впродовж доби прикордонники Мостиського загону затримали двох порушників кордону – турка та марокканця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Так вчора, дільничному інспектору відділу прикордонної служби «Шегині» зателефонував житель села та повідомив про те що бачив на дорозі чоловіка, арабської зовнішності, який прямував в бік кордону. До вказаного місця негайно вибула група реагування відділу прикордонної служби та розшукала невідомого. Ним виявився 21-річний громадянин Туреччини, який підтвердив що мав на меті незаконно порушити кордон з Польщею для подальшого працевлаштування.

Через деякий час на сусідньому прикордонному підрозділі у Краківці прикордонники за оперативною інформацією затримали 29-річного марокканця. Чоловік теж прямував до сусідньої Польщі, але не дійшов до омріяного закордону останніх 300 метрів.

Відносно обох громадян було складено документи справ про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Долю порушників вирішуватиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *