ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники шукають «Нове обличчя кордону». Готують набір працівників

|

В найближчі дні в Державній прикордонній службі України розпочнеться черговий етап набору працівників в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Нинішній відбір проводитиметься до підрозділів Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» та відділу прикордонної служби «Краківець» Мостиського загону.

Для прозорості та неупередженості партнерами нинішнього етапу проекту виступають Посольство США в Україні та Міжнародна організація з міграції.

Загалом планується відібрати близько 800 осіб, більшість з яких саме з числа цивільної молоді.

Державна прикордонна служба України запрошує громадян, які бажають проходити службу в реформованих прикордонних підрозділах, активно долучатися до конкурсу. Саме Ви своєю щоденною роботою спроможні стати новою формацією прикордонників та обличчям кордону.

Нагадаємо, під час першого етапу конкурсу, що проходив в середині 2015 року, відбір відбувався виключно серед діючих прикордонників. З 400 кандидатів конкурсною комісією тоді були відібрані 160 військовослужбовців, які в даний час проходять службу в аеропортах «Київ» та «Гостомель».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *