ОСТАННІ НОВИНИ

П'яний чоловік жорстоко побив свою жінку і відбив їй нирку

|

У Червонограді чоловік побив свою співмешканку так, що та втратила нирку. Як встановили поліцейські, нетверезий чоловік побив свою співмешканку під час сімейного конфлікту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

У Червоноградський відділ поліції надійшло повідомлення від працівників місцевої лікарні про пацієнтку, 32-річну місцеву мешканку, якій медики поставили діагноз «забій обличчя, струс головного мозку та тупа травма правої нирки». Під час обстеження лікарі з’ясували, що у пацієнтки розірвана нирка та провели операцію з її видалення.

Як встановили правоохоронці, травм жінці завдав її 37-річний співмешканець. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він наніс жінці удар в обличчя, а коли вона впала на підлогу, вдарив ногою у живіт, спричинивши важку травму.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *