ОСТАННІ НОВИНИ

Ще четверо гірників «Степової» залишаються на лікарняних ліжках

|

Вчора п’ятьох постраждалих під час вибуху на шахті «Степова» виписано з опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

Відтак, станом на сьогодні продовжують лікування ще четверо шахтарів. Про це повідомив головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець.

Зокрема, четверо гірників скеровано для продовження лікування в Червоноградській міській лікарні і одного гірника переведено у ЛОР-відділення Львівської обласної лікарні. Відтак, на лікуванні в опіковому центрі 8-ї міської лікарні залишаються четверо постраждалих.  Стан усіх пацієнтів – задовільний.

Нагадаємо, вибух на шахті «Степова» ВАТ «Львіввугілля», що під Червоноградом, стався 2 березня. Загинули 8 шахтарів, 23 особи постраждали. Усіх постраждалих, які первинну допомогу отримали в Червоноградській лікарні, в п’ятницю, 3 березня, поетапно було доправлено до опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні, де постраждалим надавали і продовжують надавати кваліфіковану допомогу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *