ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця тижня зі Львова вивезуть все сміття

|

До кінця цього тижня з усіх сміттєвих майданчиків Львова вивезуть перенакопичені відходи. Відповідне рішення сьогодні, 21 березня, прийняли на позачерговому засіданні обласної комісії ТЕБ і НС. Про це з місця подій передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно прийнятого рішення у зв’язку з потеплінням, і щоб унеможливити погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації у Львові комісія вирішила визначити полігони у Львівській області, які б могли одноразово прийняти ТПВ.

За словами керівника обласного департаменті ЖКГ Назарія Романчука, сьогодні всі львівські перевізники зберуться з мерами обласних центрів області і визначать, хто прийматиме сміття.

Як зазначив очільник Львівщини Олег Синютка, сміття має бути вивезене зі Львова до кінця цього тижня.

«Щодо вивезення нагромаджених ТПВ, то комісія прийняла рішення аналогічне до рішення, яке було прийняте на минулому засіданні. Має бути забезпечено вивезення ТПВ з території Львова. Ми спробуємо в 5-7-денний термін забезпечити це вивезення», – зазначив губернатор.

Водночас керівник міського департаменту ЖКГ Сергій Бабак зауважив, що Львів потребує домовленості із полігонами обалсті не в одноразовому порядку, а принаймні на рік.

«Якщо зараз буде надана допомога, ми будемо вдячні. Ми вбачаємо, аби ті договори були не на два-три дні, а хоча б на рік», – зазначив він

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *