ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збирають гроші для лікування юної дівчини

|

Фінансової допомоги потребує юна львів’янка Вікторія Юрків, яка вже понад сім років бореться із хворобою, що проявилася після травми в громадському транспорті. Про це Львівському порталу повідомила мама хворої дівчини Іванна Юрків.

За словами жінки, недуга з’явилася після того, як її донька сильно вдарилася головою, коли їхала в автобусі водій якого різко загальмував. На лікування невідомої епілепсії було витрачено усі сімейні кошти та кошти багатьох благодійників. Від стресу і хвилювання за здоров’я доньки, п’ять років тому у Вікторії від інсульту помер батько. Відтоді матір самотужки шукає допомоги у небайдужих людей, аби завершити лікування своєї дитини.

За попередньою інформацією від клініки, для того аби завершити багаторічне лікування Вікторії потрібно близько 100 тисяч гривень. При цьому 65 тисяч гривень уже зібрано.

«Зараз Вікторія бореться з вірусом у крові, який руйнує всі зуби. Дівчина вже перенесла низку стоматологічних операцій. Окрім того, у хребті Вікторії є гемангіома, яка стала рости, що вже призвело до сколіозу другого ступеня. Зараз всіма силами збираємо кошти на лікування доньки Вільнюсі. На сьогоднішній день зібрано 65 000 тисяч гривень. Ми дякуємо кожному за допомогу та величезну підтримку. Проте для лікування у Вільнюсі бракує ще зовсім трошки – 35 000 тисяч гривень», – повідомила жінка.

Зауважмо, що сьогодні Вікторії виповнюється 15 років і найбільшим подарунком для дівчини може бути здоров’я, до якого можуть долучитися небайдужі благодійники.

Допомогу можна перерахувати на картковий рахунок матері у «ПриватБанку»:

4149 6258 0227 3167 (Юрків Іванна Іванівна).

Фотодукументи із клініки. Детальніше можна довідатися за тел. матері: 096-42-04-312.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *