ОСТАННІ НОВИНИ

До прикордонників Луганського загону завітав «DZIDZIO»

|

Сьогодні до прикордонників Луганського загону завітав колектив відомої української групи «DZIDZIO». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Прикордонники провели екскурсію та ознайомили музикантів з особливостями проходження служби. Весь колектив гурту також відвідав дитячий будинок в місті Щастя, що на Луганщині неподалік від лінії розмежування.

Щоб морально підтримати українських прикордонників, які виконують свої обов’язки в зоні проведення АТО, творчий колектив, зокрема соліст гурту «DZIDZIO» Михайло Хома, заспівав декілька пісень, що з перших слів почали підспівували усі присутні.

Особливу радість отримали діти з місцевого дитячого будинку, які танцювали та з радістю фотографувались з відомим українським гуртом. Окрім веселого настрою колектив подарував присутнім чудову атмосферу та підняв патріотичний дух захисників Батьківщини.

По закінченню публіка нагородила музикантів гучними оплесками та зробили спільне фото на згадку.

Нагадаємо, що учора ввечері соліст гурту «DZIDZIO» Михайло Хома, одразу ж після власного концерту, відвідав морських прикордонників Маріупольського загону, які несуть службу в акваторії Азовського моря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *