ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали немісцевого рецидивіста, що вирішив очистити місто від ВАЗів

|

Житель Пустомитівського району спеціалізувався на викраденні «ВАЗів» у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Як повідомили правоохоронці, у Сихівський відділ поліції 10 грудня минулого року надійшла заява від 40-річного львівського артиста. Він повідомив, що уночі невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ-21043», який стояв біля будинку, де мешкає потерпілий.

Транспортний засіб правоохоронці виявили неподалік Львова, а також встановили особу зловмисника, який ним заволодів.

«Ми встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий за незаконні заволодіння автотранспортом 30-річний житель одного із сіл Пустомитівського району. Під час санкціонованого обшуку в його будинку було виявлено речі з кількох автомобілів, викрадених раніше. Вже доведено причетність чоловіка до трьох випадків незаконного заволодіння транспортними засобами. Він надавав перевагу автомобілям марки «ВАЗ», оскільки більшість із них зазвичай не обладнані сигналізацією і легкодоступні для злодіїв», – повідомив виконуючий обов’язки начальника Сихівського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Триває досудове розслідування, встановлюється причетність зловмисника до інших кримінальних правопорушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *