ОСТАННІ НОВИНИ

Керівника Львівоблавтодору звільнили через погану роботу

|

Учора, 16 березня, було звільнено із займаної посади директора Львівського облавтодору Андрія Сліпецького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДАК «Автомобільні дороги України».

«Підставою для цього є системні порушення та недоліки у роботі, зокрема непродуктивне використання та збереження майна підприємства, неефективне використання коштів, наявність високого рівня кредиторської та дебіторської заборгованостей і системне невиконання наказів Компанії. Варто зазначити, що одним із головних недоліків роботи колишнього керівника облавтодору були істотні порушення у достовірності інформації про діяльність підприємства, що надавалася керівництву ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», – йдеться у повідомленні.

Водночас зазначається, що від свого звільнення Андрій Сліпецький намагався сховатися на лікарняному.

«Сьогодні наша Компанія знаходиться в стадії активного реформування та відродження, тому ми дуже прискіпливо ставимося до тих, хто йде поруч з нами цим нелегким шляхом змін. Ми проводимо безліч ретельних перевірок діяльності кожного нашого дочірнього підприємства. Подібні історії не мають виникають в принципі. Я відстоюватиму інтереси кожного дорожника, який хоче працювати на благо своєї країни, але з усіма недобросовісними працівниками будемо прощатися. Тільки в такому випадку ми досягнемо бажаного результату», – зазначив керівник ДАК «Автомобільні дороги України» Артем Гриненко.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *