ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові прокладають нову теплотрасу

|

Із січня цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало ремонтні роботи з прокладання нової магістральної теплової мережі на пр. Червоної Калини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Нова теплова мережа прокладається поруч з тією, яка зараз діє. Роботи планують завершити в травні 2017 року. Власне, це має  дати змогу покращити якість надання послуг мешканцям та зменшити тепловтрати в мережі.

Власне, проводить роботи по заміні магістральної теплової мережі на перехресні пр. Червоної Калини, 97 – вул. Коломийська, 1 ЛМКП «Львівтеплоенерго» . За словами тепловиків дана, діюча мережа перебуває в критичному стані. За останні шість років відбулося 24 пориви на трубопроводах.

«Даний відрізок теплотраси був для нас надзвичайно проблемний. Діюча мережа була збудована у 1982 році. За останні шість років ми мали тут 24 пориви. Мешканці, які отримують тепло і гарячу воду на цій ділянці, найбільше відчували ці проблеми протягом кількох років.

Тому було прийнято рішення розробити проект із заміни даного відрізку магістральної теплової мережі. За цінами 2014 року вартість робіт по заміні 1575 м.п. трубопроводу попередньо ізольованими трубами діаметром 630/810 мм становить 16,3 млн. грн.

Частину цієї теплотраси ми замінили минулого року і закупили решту матеріалів теж минулого року. .На сьогоднішній день залишається тільки закінчити монтаж трубопроводів. Ці роботи триватимуть протягом березня-квітня. У травні, під час гідравлічних випробувань, зробимо врізки і введемо цю теплотрасу у постійний режим роботи», – розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Також під час цьогорічної ремонтної кампанії, ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити 10 км трубопроводів теплових мереж. Роботи проводитимуться у всіх районах Львова. Орієнтовна вартість робіт по заміні теплових мереж становитиме 35,614 млн. грн. Усі роботи виконуватимуться коштом і силами ЛМКП «Львівтеплоенерго».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *