ОСТАННІ НОВИНИ

Фірма дружини екс-регіонала Баляша звільнила стоянку біля ЛАЗу, де незаконно облаштувалась

|

Приватний підприємець звільнив земельну ділянку у Львові на вул. Володимира Великого-Стрийська, якою користувався більше року без дозволів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відповідно до договору, укладеного між департаментом житлового господарства та інфраструктури ЛМР і мешканкою Львова від 31.03.2011 року земельна ділянка на вул. Володимира Великого – Стрийська, визначена для забезпечення паркування транспорту, перебувала в оренді фізичної особи. Термін дії договору закінчився 31.12.2015 року. Незважаючи на закінчення договору та повідомлення про те, що він продовжений не буде, підприємець продовжував користуватися цією земельною ділянкою вже без відповідних дозвільних документів.

Як повідомила Гелена Пайонкевич, директор юридичного департаменту ЛМР, з огляду на це Львівською міською радою було подано позовну заяву в господарський суд з вимогою зобов’язати підприємця звільнити займану земельну ділянку. Рішенням суду від 31.10.2016 року позов міської ради був задоволений. Постановою Львівського апеляційного суду від 10.01.2017 року рішення господарського суду залишилося без змін. І лише нещодавно підприємець звільнив цю земельну ділянку.

«Ми скерували звернення в ДФС про визначення розміру збитків за незаконне користування земельною ділянкою на вул. Володимира Великого – Стрийська більше року та звернулися до суду про відшкодування цієї суми», – розповіла Гелена Пайонкевич.

За даними Zaxid.net, мова йде про підприємця  Оксану Баляш – дружину кандидата на міського голову Львова від партії «Наш край» під час виборів у 2015 році.

Фото: Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *