ОСТАННІ НОВИНИ

Великдень у будинку престарілих: львів'янок просять спекти паски для самотніх стареньких

|

Небайдужих людей просять допомогти зібрати необхідні речі та продукти для самотніх мешканців Львівського геріатричного пансіонату та хоспісу в Угринові. Також до Великодніх свят стареньким привезуть паски. Про це повідомляють активісти спільноти «Варта 1» на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

«Друзі та небайдужі люди! В який раз дякуємо вам за ваші пожертви для мешканців Львівського геріатричного пансіонату та хоспісу м. Угнів. Завдяки вам, ці старенькі та немічні люди, знову відчули, що вони потрібні, що про них не забули. Наближається велике свято Воскресіння Господнього. Ми з нетерпінням чекаємо на нього і святкуватимемо в родинному колі. Однак, є люди похилого віку (мешканці Львівського геріатричного пансіонату понад 360 осіб, хоспісу м. Угнів – 24 особи), які не мають рідних і держава про них не дуже піклується. Хочеться подарувати цим людям трішки свята. Потішити їх невеличкими подарунками та провідати», – написали активісти.

Отож, усіх небайдужих просять приносити такі продукти та речі:

1.печиво (до кави, до чаю або інше не тверде в пачках);
2. вафлі;
3. цукерки (желейки, льодяники, можуть бути шоколадні);
4. варення, мед, чай в пакетиках;
5. яблука(приносити з 5 квітня);
6. постіль (може бути вживана, але чиста)
7. засоби особистої гігієни (мило, гелі, шампуні, туалетний папір)
8. памперси, одноразові пеленки.
9. спідня білизна чоловіча та жіноча, носки, тапочки.

Також господинь просять, якщо вони мають можливість, спекти пасочки, або ж придбати їх чи пожертвувати кошти.

«Окремо для хоспісу в м. Угнів потрібно: праска, карнизи (210 см.), лоточки в маніпуляційну, чайник електричний, тонометр, миска велика поливана, диски для DVD (б/у), ножиці залізні, приліжкові столики, столик для роздачі їжі», – йдеться у повідомленні.

«Будемо вдячні за будь-яку вашу допомогу! Наголошуємо, що збір продуктів та необхідних речей триватиме постійно, що дасть змогу відвідувати стареньких частіше! Поїздки планується у Великодній тиждень!», – наголошують активісти.

Збір продуктів та речей триватиме кожного дня, крім вихідних з 10.00 год. до 18.00 год. за адресою: м. Львів, вул. Вагилевича 3/2а. Контактні телефони: 0979456253 (Тетяна),  0672128266 (Ярина).

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *