ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде благодійний бал, де збиратимуть кошти для неповносправних дітей

|

У вівторок, 21 березня, о 19:00 у бальній залі Будинку Вчених відбудеться Перший Благочинний Галицький бал з метою привернення уваги до неповносправних дітей, до їх проблем і вирішення медичних потреб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Такий захід, присвячений Всесвітньому дню людини з синдромом Дауна, організатори планують зробити щорічним.

«Мета Благочинного балу – привернути увагу до неповносправних дітей, до їх проблем і вирішення медичних потреб. Окрім того – збір коштів на матеріально-технічні потреби навчально-реабілітаційного центру «Гармонія» (м. Борислав), де навчаються, проживають та лікуються 98 дітей з різним порушенням опорно-рухового апарату (діти з синдромом Дауна, аутичні діти, діти хворі на ДЦП, неповносправні діти-сироти). Зокрема, кошти збиратимуть на придбання апарату для мікрополяризації головного та спинного мозку (для корекції вольово-емоційних, мовних порушень, енурезу, епілепсії); обладнання для плесотерапії – проведення детоксикації організму; для вихрових ван для рук і ніг (для проведення гідротерапії під час курсової фізіотерапії, розробки китягів та ступень, нормалізації кровообігу, зменшення набряків). «При отриманні цього обладнання ми розраховуємо скоротити затрати на тривалість лікувального процесу до третини», – зазначив Олег Гера, дитячий невролог навчально-реабілітаційного центру «Гармонія» (Борислав).

Обов’язковий дрес-код – Black Tie Optional або Creative Black Tie.
Рекомендована ціна благочинного внеску – 350 грн (з 1 особи) та 600 (із супроводжуючою особою).

Контакти: Голова правління ГО «Арт-центр Антре» Вікторія Михайлова – +38 (095) 028 81 68; Член правління ГО «Арт-центр Антре» Наталія Копій – +38 (067) 758 11 13. E-mail: [email protected] , www.artantre.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *