ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники вшосте затримали львів’янина, який ніс до Польщі сигарети

|

Прикордонники відділу «Смільниця» Мостиського загону біля українсько-польського кордону затримали громадянина України, який вже неодноразово намагався перейти кордон на цій ділянці та перенести контрабандні сигарети. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

За даними відомства, учора ввечері прикордонний наряд загону за допомогою тепловізора помітив рух людини неподалік кордону. До місця виявлення невідомого прикордонники негайно направили групу реагування та скерували інструктора зі службою собакою, який патрулював поряд. За деякий час службовий собака прикордонників вийшов на слід порушника, який виявився 58-річний житель Львова. З собою чоловік тягнув дорожню сумку на колесах з 500 пачками сигарет. До того ж, як виявилося, до подорожі українець добре готувався, адже у речах затриманого прикордонники знайшли засоби, за допомогою яких він сподівався збити зі сліду розшукового прикордонного собаку.

Крім того, було встановлено, що цей громадянин наприкінці минулого року 5 разів притягався до відповідальності за порушення державного кордону на цій ділянці. Незважаючи на чималі штрафи за кожний такий проступок, чоловік знову випробовував долю та ніс із собою до Польщі сигарети. Громадянина України прикордонники доправили до відділу для складання документів. За спробу повторного незаконного перетину державного кордону чоловікові загрожує штраф у розмірі 8,5 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *