ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині уже вп’яте затримали наполегливого контрабандиста

|

Прикордонний наряд відділу «Смільниця», що на українсько-польському кордоні, затримав чоловіка, який уже не одноразово намагався перейти кордон на цій ділянці та перенести контрабандні цигарки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Вчора ввечері, спостерігаючи за допомогою інфрачервоного тепловізора, наряд помітив рух людини неподалік кордону. До місця появи невідомого прикордонники негайно направили групу реагування та скерували інструктора зі службою собакою, який патрулював поряд. За деякий час собака прикордонників знайшов розшукуваного, яким виявився вже добре знайомий мешканець Львова, 1959 року народження. Громадянин в кінці минулого року п’ять разів притягався до відповідальності за порушення державного кордону на цій ділянці. Незважаючи на чималі штрафи за кожний такий проступок, чоловік знову випробовував долю та ніс із собою до Польщі дорожню сумку з 500 пачками цигарок. Мало того, на цей раз настирний контрабандист готувався до мандрівки через кордон «по справжньому» – у речах затриманого прикордонники знайшли засоби, за допомогою яких він сподівався збити зі сліду розшукового прикордонного собаку. Як завше, добре знайомого контрабандиста прикордонники «запросили на каву» в розташування відділу прикордонної служби та склали протокол про адміністративне правопорушення.

За спробу повторного протягом року незаконного перетину державного кордону чоловікові загрожує штраф у сумі чергових 8,5 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *