ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув український військовий

|

За минулу добу ситуація в районі проведення АТО погіршилась, російсько – терористичні війська в другій половині дня збільшили кількість обстрілів позицій Збройних Сил України, у тому числі з використанням важкого озброєння. Всього зафіксовано 97 обстрілів. Один український захисник загинув, а ще восьмеро зазнало поранень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 122 мм артсистем обстріляні опорні пункти в районі Павлополя. По укріпленнях поруч Широкиного, Гнутового, Водяного та Чермалика ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Під Мар’їнкою бив 82 мм міномет.

На Донецькому напрямку не припинялись обстріли опорних пунктів біля Опитного, Авдіївки, Зайцевого, Новгородського та Світлодарська з кулеметів великого калібру, гранатометів та мінометів калібру 82 мм. Поруч Авдіївки та шахти Бутівка окрім того ще й бив танк та 120 мм міномети. В районі Верхньоторецького та тієї ж шахти Бутівки до обстрілів долучили міномети 120 калібру. Піски потрапили під вогонь гранатометів та кулеметів, а Камянка 82 мм мінометів. Складною була обстановка під Луганським, де вівся вогонь з гранатометів і мінометів, а згодом ще й з 152 мм артустановок.

На Луганщині російські окупанти обстрілювали позиції сил АТО поруч Кримського та Попасної з гранатометів різних систем, а згодом долучили міномети калібру 82 та 120 мм. З автоматичних гранатометів ворог гатив в районі Трьохізбенки, поблизу Новоолександрівки – зі стрілецької зброї та СПГ, а Станиці Луганської – зі стрілецької зброї.

Наші підрозділи відкривали вогонь у відповідь для зниження вогневої активності ворога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *