ОСТАННІ НОВИНИ

Місячник благоустрою. Мешканців Львівщини кличуть прибирати біля будинків та садити кущі і дерева

|

Із 13 березня і до 13 квітня в області триватиме місячник озеленення, прибирання та благоустрою, а вже 1 квітня 2017 року відбудеться загальнообласна толока. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Кожен має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи, навіть організатором невеличкої акції там де проживає. У власному дворику, на вулиці, біля під’їзду будинку можна організувати прибирання території чи висадити квіти, кущі та дерева. Зокрема, розповісти дітям, про потребу дбати і піклуватися про природу,  підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон у своїх містах та селах.

Мета місячника благоустрою:  поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів області, створення нових лісових насаджень, очищення водних джерел, збереження природно-заповідних об’єктів, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців, усіх небайдужих громадян активно долучатися до заходів із очищення території наших міст і сіл, усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій та озелененню території всієї Львівської області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *