ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік позбувся автомобіля через декілька пачок сигарет

|

Сьогодні зранку у пункті пропуску «Краковець – Корчова» працівники митниці викрили спробу незаконного переміщення 250 пачок сигарет. Тютюнові вироби мешканець Львівщини заховав у спеціальному тайнику та  конструктивних порожнинах автомобіля «Renault». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

За даними відомства, під час перетину кордону чоловік обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Однак у працівників митниці виникли підозри щодо приховування від митного контролю товарів. Тож автомобіль було скеровано в бокс поглибленого огляду. Там під час спільного митно-прикордонного контролю виявлено приховані від митного контролю 250 пачок сигарет, частина яких з без  марок акцизного збору України.

Так, гр. України порушив порядок проходження митного контролю через смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор» та вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. За цим фактом складено протокол. Товар та автомобіль вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *