ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція виявила організатора невдалої спроби провокації на «Шегинях»

|

Правоохоронці виявили людину, що проплатила проведення акції на кордоні із Польщею у неділю, 12 березня. Як відомо, це вдійство вдалося попередити. Про це повідомив під час брифінгу 13 березня голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

За словам губернатора, десятки хлопців, яких затримали неподалік кордону, й уявлення не мали ,на яку акцію їх везуть.

«Ми вважаємо, що це є провокація, вчинена спецслужбами країни агресора, і сьогодні окрім здогадок ми маємо факти, коли правоохоронними органами був затриманий  автобус із мешканцями Львівщини, що їхали на проплачену акцію на українсько-польському кордоні, щоб продемонструвати нібито погане ставлення  українців до поляків. Виявлено, що люди не мають абсолютно відношення до польської громади… Окрім цього, було виявлено, що ці люди, окрім того, що були на підпитку, мали провокативні банери», – розповів О. Синютка.

Також він заявив, що наразі поліція вийшла на організатора акції.

«В автобусі було декілька десятків чоловіків, всі вони опитані. Було виявлено організатора, який фінансував проведення цієї акція. Я переконаний, що за результатами розслідування правоохоронці зможуть вийти на замовників цього дійства», – уточнив він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *